Telefoonnummer

06 44105432

E-mail

moaimeigeke@hotmail.com

Adres

Mostermûne 2, 9265 LK Suwâld

Hoi! Ik ben Geke, 32. Ik woon in de Westereen met mijn kinderen Haaye en Silke.

Al ruim 13 jaar ben ik werkzaam in de beauty branche. Mijn diploma(s) heb ik gehaald in 2009 en sindsdien heb ik heel veel ervaring en kennis opgedaan in een prachtig huidinstituut waar ik met plezier heb gewerkt.

Vanaf april 2023 werk ik samen met Wilma (www.pedicurewilmabouma.nl) in een sfeervolle, knusse en professionele salon gelegen in Suwâld. Gezellig samen onder één dak, waar behandelingen gecombineerd kunnen worden. 

De salon is een speciale plek voor mij, waar ik mijn vak met passie uitvoer. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een vakkundig & onderbouwd advies. Tevens ben ik aangesloten bij de ANBOS en kunnen acné behandelingen vergoed worden vanuit de zorgverzekering.

Er wordt gewerkt met de prachtige producten van Alcina. Alcina is een exclusief haar- en schoonheidsmerk dat Duitse kwaliteit en hoogwaardige producten aanbiedt aan professionals op het gebied van schoonheidsverzorging, make-up en haarverzorging. Alcina heeft een uitgebreide professionele verzorgingslijn afgestemd op ieder huidtype en probleem. Tevens ben ik verkooppunt voor de producten van Rosalique, BCN Insitute, Thank Me Later en WIQO.

Voor een persoonlijk (product)advies of het maken van een afspraak ben ik altijd te bereiken. 

Ik verwelkom je graag in de salon!